LID WORDEN VAN ONZE SCHIETVERENIGING

Black and White Star in Circle

SOORT LIDMAATSCHAP

We bieden diverse soorten lidmaatschap, afhankelijk van de discipline die u wilt gaan schieten. Uiteraard krijgt u voldoende tijd om te kijken welke tak van schietsport het best bij u past

Black and White Star in Circle

VERKLARING OMTRENT GEDRAG

Als lid van onze schietvereniging verwachten wij dat u van onbesproken gedrag bent. Wij verwachten dan ook dat u in staat bent om via de autoriteiten een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Black and White Star in Circle

HET BESTUUR

Het bestuur heeft het recht, zonder opgaaf van redenen aan betrokkene, afwijzend op een verzoek tot lidmaatschap te beschikken. Dit geldt tevens voor de proefperiode die ieder aspirant lid moet doorlopen.

Black and White Star in Circle

MEER INFORMATIE OVER LIDMAATSCHAP

U kunt uw interesse in een lidmaatschap bij onze vereniging kenbaar maken door contact op te nemen. Wij zullen dan een afspraak met u maken om u nader te informeren over de procedure en de vereniging.

CONTRIBUTIE EN LIDMAATSCHAPSGELDEN

Wij bieden diverse disciplines en lidmaatschappen aan. Klik hier om de verschillende mogelijke lidmaatschapsgelden te bekijken. Ons bestuur kan meer uitleg geven over lidmaatschap en wat dit financieel voor u betekent.